Kampanja "Svaka limenka se računa" i na Moto skupu u Beranama

jul 17 2018

 

Kampanja "Svaka limenka se računa“, čijoj implementaciji u Crnoj Gori ove godine je doprinijela i Nevladina organizacija „Sjeverna zemlja“, realizovana je po prvi put na IV Motorijadi u Beranama.

Motoristi 03

Motoristi 01

"Moto skup”, dvodnevna manifestacija u organizaciji Moto kluba "Sokolovi” iz Berana, održana je 13. i 14. jula na prostoru bivše Fabrike celuloze i papira, pod pokroviteljstvom Opštine Berane.

Limenka

„Svaka limenka se računa” je partnerstvo između proizvođača limenki, proizvođača pića, reciklažne industrije i organizacija za zaštitu životne sredine, čiji je osnovni cilj promocija koristi za cijelo društvo od selekcije i reciklaže limenki.

marinko

Aktivisti Sjeverne zemlje su vršili promociju kampanje i animaciju posjetilaca "Moto skupa”, u saradnji sa Nevladinom organizacijom “Ozon“ iz Nikšića, sa kojom imaju višegodišnju uspješnu saradnju“, istakao je Marinko Barjaktarović - izvršni direktor NVO „Sjeverna zemlja“.

On je podsjetio da je kampanja pokrenuta u Engleskoj, sporovodi se i u Srbiji, Irskoj, Austriji, Mađarskoj, Rumuniji, Francuskoj, Škotskoj, Grčkoj i drugim zemljama, a od 2013. godine se realizuje i u Crnoj Gori, gdje je do sada realizovan veliki broj akcija.

Tanja Radunović

TEMPLEJT na srpskom800

 

baner

Saint Art Designs / Web Development

Saint Art Designs / Web Development

Prijatelji sajta

Safe Journalism HND Solidarna Actat Kvart komesarijat-za-izbeglice XXZ Pescanik logoo mirc NGTim